Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Eva - 7 februari 2010 19:10

ingen bra tid dessa dagar som gått.... migrän igår som inte släppte trots tablett. Nåja ja lyckades somna och kom upp "i tid".


Nick fyllde ju 4 år igår så de vart först en aktiv dag på lydnadstävlingen som klubben hade på ridhuset.... Tur nog va det inte jag som fixade maten denna gång, *host harkel* de brukar ju iof vara John som kockar när de är "min tur"   


Tävlingen flöt på bra, och när vi va klara va kl 15.


Efter det gick vi över för att fira Nick, mkt trevligt   


Sen när ja kom hem började skallebanken göra sej till känna.


Slocknade i soffan en stund, fick mat serverat av min käre make... sen åkte han å inhandlade huvudvärkstabletter...   


Blev en dumburkskväll med andra ord... jag VÄGRADE dock att glo på melofjantivalen, ja sitter ändå bara å retar upp mej på skiten så därför slog ja inte ens på den kanalen.


Idag tog vi oss en tur med viffarna och sedan va det till att bege sej till Härnösand och SSRK för jag hade lovat visa upp Rallylydnad...


Gick väl sisådär.... ja hade inte beräknat att de skulle vara INNE, så de hela vart lite pjuttigt å få till, få till en bana som ska se dels aktiv OCH rolig ut va INTE lätt på en minimal yta.... nåja, ja lovade återkomma senare när dom haft sin kurs.


Vi bestämde att vi skulle försöka få till ett samarbete mellan städerna så vi får till fler roliga aktiviteter...


Hoppas även på att kunna  va mer aktiv i SSRK då de ändå är den rasen jag har så att säga... vi få väl se va framtiden ha att säga om de hela   


Nåja, här kommer ett par bilder som ja tog idag... de har verkligen vart kanonväder idag! solen sken från en rätt klarblå himmel och de va endast ett par minusgrader.


  på väg..........   Höga Kustenbron från Sandö sett....   Ångermanlandsälven... isrännan syndes tydligt så isbrytaren måste just gått...   vackert......     självklart måste Kiripir "tvätta sej" typ??   blev de inte bättre så säg?      Lexi roar sej på egen hand...   trollnäsa.....   bara såååå ljuvligt ute nu   dimma bakom träden... älven är inte helt isbelagd -trots den kyla som vart...      visst bor vi vackert här i Norrland... *me lööööööööve*   Hacke ville va med på bild!   Naturens underbara verk....   Hacke har visst vart förbajjad?  eller månne de va en ekorre som fått frispel med?   


Over and out....

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards